SON DAKİKA

Taşova Gazetesi
Kurukafa

Amasya Valisi Mustafa Masatlı’nın Yeni Eğitim-Öğretim Yılı Mesajı

Amasya Valisi Mustafa Masatlı’nın Yeni Eğitim-Öğretim Yılı Mesajı
Bu haber 06 Eylül 2021 - 9:27 'de eklendi ve 194 views kez görüntülendi.

Salgın süreci sebebiyle yüz yüze eğitime verilen aranın ardından milyonlarca öğrencimiz okullarına kavuşmanın heyecanını yaşamaktadır. İlimiz genelindeki okullarımızda gerek hijyen, gerekse maske kullanımı ve sosyal mesafeye uyulması için tüm tedbirler alınmıştır.

Bu noktada aşılarını henüz yaptırmamış velilerimizi, yavrularımızın okullarına sağlıklı şekilde devam edebilmesi ve toplumsal bağışıklığın güçlenmesi adına aşı olmaya davet ediyorum.

Büyüyen ve gelişen Ülkemizde nitelikli ve donanımlı insana ihtiyaç vardır. Bu nitelik ve donanıma; okuyan, araştıran, sorgulayan, gelişime ve değişime açık olan, çağın ruhunu doğru okuyan çocuklarımız ve gençlerimiz sahip olacaktır.

Uluslararası alanda Ülkemizin daha güçlü bir şekilde temsil edilmesi hiç kuşkusuz iyi yetişmiş insan gücüne bağlıdır. Bu da çocuklarımızın nitelikli bir eğitim almasıyla mümkündür. Geleceğin mimarı öğretmenlerimize bu hususta çok iş düşmektedir. Öğretmenlerimizin bu meşakkatli ve kutsal görevlerini özveriyle icra edeceklerine yürekten inanıyorum.

Evlatlarımız için hedeflenen başarılara ancak öğretmen öğrenci ve veli işbirliğiyle ulaşabiliriz. Güçlü Türkiye’mizin teminatı olan çocuklarımızın eğitimine hep birlikte katkı sunmalıyız. Bu düşüncelerle 2021-2022 Eğitim ve Öğretim Yılının İlimize, Ülkemize ve eğitim camiamıza hayırlı olması dileklerimle, öğrenci ve öğretmenlerimize başarılar diliyorum.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA