SON DAKİKA

Taşova Gazetesi
Kurukafa

Başkan Özdemir: “İşini seven çalışan bu sınavları rahatlıkla geçer”

Başkan Özdemir: “İşini seven çalışan bu sınavları rahatlıkla geçer”
Bu haber 06 Ocak 2018 - 13:06 'de eklendi ve 1.154 views kez görüntülendi.

Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, düzenlemeyle kadroya geçecek taşeron işçilere yönelik sınava ilişkin yaptığı değerlendirmede, “İşini seven çalışan, çalışmak isteyen bu sınavlarını rahatlıkla geçer ve herhangi bir sebep önlerine gelmeyecektir” dedi.

 

SGK Müdürü Nurcan Yurt Şenel, İŞKUR Müdürü Osman Yılmaz ile yardımcılarının da katılımıyla düzenlenen programda kadro başvurusu yapan personelinin evraklarını kabul eden Başkan Özdemir, “Bünyemizde çalışan arkadaşlarımızla taşeron-işveren şeklinde değil, birlikte iş yapan anlayışla bu işi yürütüyorduk. Bu sistemle bunun daha rahat olacağını, verimli olacağını düşünüyorum. Bu bakımdan müracaatları yapan arkadaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Biz müracaat eden tüm işçi kardeşlerimizin müracaatlarını alıyoruz. Birçok vatandaşımız sınava takılıyor. Sayın Cumhurbaşkanımız da defalarca zor bir sınav olmadığını söyledi. İşini seven çalışan, çalışmak isteyen bu sınavlarını rahatlıkla geçer ve herhangi bir sebep önlerine gelmeyecektir” diye konuştu.

 

Başvuruları kabul edilen işçilerin yazılı ve sözlü sınava tabi tutulacaklarına değinen Özdemir, başarılı olanların güvenlik soruşturmasının ardından kadrolu olarak çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA