SON DAKİKA

Taşova Gazetesi
Kurukafa

Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Saraç göreve başladı

Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Saraç göreve başladı
Bu haber 27 Nisan 2021 - 13:20 'de eklendi ve 2.647 views kez görüntülendi.

Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Saraç göreve başladı
Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ahmet Dayıbaş’ın emekli olması nedeni ile boşalan Taşova Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğüne Abdulkadir Saraç atandı.
Aynı zamanda Milli Güreşçi olan Saraç 21 Nisan 2021 Çarşamba günü ilçemizdeki görevine başlamış olup, yeni görevinde başarılar dileriz.Biyografisi: 1980 yılında Suluova ilçesi Ortayazı köyünde doğan Abdulkadir Saraç ilk okulu köyde, ortaokulu Suluova İmam-Hatip ortaokulunda, liseyi İstanbul Kasımpaşa Lisesinde bitirdi. 12 yaşında güreşe başladı ve 2007 yılında Kırıkkale Üniversitesi BESYO’dan mezun oldu.2010 yılında Amasya Gençlik Spor İl Müdürlüğünde antrenör olarak göreve başlayan Saraç, 2015 yılına kadar güreş antrenörlüğü yaptı. 6 yıl süre ile Suluova Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü yaparken aktif olarak güreş hayatını devam ettirdi. 2007 ve 2010 yıllarında Tarihi Kırkpınar güreşlerinde madalya aldı ve Başaltı pehlivanı olarak devam ediyor. Güreşe A Milli takımda sporcu olarak devam eden Saraç evli ve 1 evlat babası.Saraç gazetemize yaptığı açıklamada: “1994 Taşova büyük güreşleri ve düğün güreşlerine katıldım. Taşova’da güreş sporunun bir altyapısı var. Tüm spor dallarında Taşova’mızın insanına hizmet edeceğiz” şeklinde duygularını dile getirdi

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA