SON DAKİKA

Taşova Gazetesi
Kurukafa

PTT’DEN KURBAN BAYRAMINA ÖZEL KAMPANYA

PTT’DEN KURBAN BAYRAMINA ÖZEL KAMPANYA
Bu haber 05 Ağustos 2019 - 11:30 'de eklendi ve 667 views kez görüntülendi.

Amasya PTT Kurban Bayramına özel kampanya yaptı. 5 – 9 Ağustos tarihleri arasında yurtiçi varışlı APS Kurye ve Posta Kargosuna yüzde 25 indirim uygulanacak. Ayrıca tebrik kartları PTT hizmet noktalarından müşterilere ücretsiz verilecek, sadece gönderme ücreti alınacak.

PTT, Kurban Bayramı için hazırladığı kampanya ile kargo taşımacılığında vatandaşların yüzünü güldürecek. Türkiye’de geniş bir hizmet ağına sahip olan ve 179 yıldır faaliyetlerini geliştirerek vatandaşlara güvenilir, kaliteli ve ulaşılabilir hizmet sunmayı amaçlayan Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT AŞ), özel günlerde de müşterilerinin hayatını kolaylaştırmak adına çalışmalarını sürdürüyor. PTT, kampanya kapsamında 5 Ağustos – 9 Ağustos tarihleri arasında yurtiçi varışlı APS Kurye ve Posta Kargosuna yüzde 25 indirim uygulanacak.

Ücretsiz Tebrik Kartı

Özel günlerde düzenlediği kampanyalarla müşterilerine ayrıcalıklar sunan PTT’nin bu bayram yine gönül köprüsü kuracağını belirten Amasya PTT Başmüdürü Cafer Bolat, “Vatandaşların tebrik kartı gönderme alışkanlığının hatırlatılması ve yaygınlaştırılmasını teminen ülke genelinde bir kampanya düzenlendi. Kampanya için tasarlanan çeşitli görsellerden basılan tebrik kartları PTT hizmet noktalarından müşterilere ücretsiz verilecek, sadece gönderme ücreti alınacaktır. Halkımız bu kampanyaya katılmaya ve bu nostaljiyi yaşatmaya davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA