SON DAKİKA

Taşova Gazetesi
Kurukafa

10 16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısı nedeniyle hazırlanan ip sanatı sergisi açıldı.

10 16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısı nedeniyle hazırlanan ip sanatı sergisi açıldı.
Bu haber 23 Mayıs 2023 - 10:40 'de eklendi ve 147 views kez görüntülendi.
10 16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısı nedeniyle hazırlanan ip sanatı sergisi açıldı.
Suluova Engelliler Spor Kulübü Derneği Başkanı Hasan Erğen yaptığı konuşmada Sayın Belediye Başkanım kurumlarımızın değerli müdürleri Spor camiası sivil toplum örgütlerimizin temsilcileri değerli başkanları muhtarlarımız ve değerli vatandaşlarımız 10 -16 Mayıs Engelliler Haftası Farkındalık Etkinlikleri kapsamında hazırladığımız İplik Sanatı sergimize hoş geldiniz.
Devletimizin 100. Yılında Cumhurbaşkanlığı ve Meclisimizin 28.Yasama Dönemi için Parlamento seçimleri süreci içinde yeni bir 10-16 Mayıs Engelliler Haftası’na daha başlıyoruz. Hemen belirtmekte fayda görüyoruz ki engellilik kutlama yapılacak bir durum olmadığı için 10-16 Mayıs Engelliler Haftası kesinlikle kutlama yapılan bir hafta değildir. Birleşmiş Milletler tarafından engelli haklarının diğer insanlarla eşit ölçüde sağlanması, toplumlarda engelli kişilerin güçlendirilmesi amacı için bugün kutlanmaktadır. Ama sadece birkaç gün değil her gün hatırlanmak saygı görmek toplumdaki yerimizin eşit olduğunu hissetmek ve görmek isteriz. Engelli bireyler her alanda var olabileceğini belirtmek isterim. Sanatta edebiyatta bilimde kısacası her alanda varız ve var olmaya da devam edeceğiz biz engel tanımıyoruz yeter ki toplum bize engel olmasın şu bilinsin ki her birey bir engelli adayıdır. Engelliler haftası kutlu olsun dinlediğiniz için teşekkür eder şükranlarımı sunuyor sağlıklı günler diliyorum dedi.
Yapılan konuşmaların ardından
Serginin açılışı davetliler tarafından gerçekleşti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA