SON DAKİKA

Taşova Gazetesi
Kurukafa

Amasya’da Gazinoya Yapılan Operasyonda 6 Ruhsatsız Silah Ele Geçirildi

Amasya’da Gazinoya Yapılan Operasyonda 6 Ruhsatsız Silah Ele Geçirildi
Bu haber 03 Mayıs 2024 - 16:05 'de eklendi ve 77 views kez görüntülendi.

Amasya’nın Merzifon İlçesi’nde jandarma ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyonda, bir gazinoda yapılan aramalarda 6 ruhsatsız silah ele geçirildi. Operasyonda 6 şüpheli de gözaltına alındı.

Amasya İl Jandarma Komutanlığı’nın, Merzifon ilçesindeki bir eğlence mekanında uyuşturucu kullanımı ve ruhsatsız silah bulundurulduğu yönündeki istihbaratı üzerine başlattığı operasyon sonuç verdi. Gazinoya yapılan baskında 4 ruhsatsız tabanca, 2 ruhsatsız av tüfeği ve bu silahlara ait mühimmat ele geçirildi. Ayrıca, operasyon kapsamında 6 şüpheli de yakalanarak gözaltına alındı.

Jandarma ekipleri, Amasya’da suç ve güvenlikle ilgili her türlü ihbarı ciddiye alarak etkili operasyonlar düzenlemeye devam ediyor. Bu operasyon da ilçedeki huzur ve güvenliği sağlamak adına önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Gözaltına alınan şüphelilerin adli süreçleri devam ediyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA