SON DAKİKA

Taşova Gazetesi
Kurukafa

Amasyalılar, 19 Mayıs’ta Ece Mumay Konseri ile Coşkulu Anlar Yaşadı

Amasyalılar, 19 Mayıs’ta Ece Mumay Konseri ile Coşkulu Anlar Yaşadı
Bu haber 22 Mayıs 2024 - 16:22 'de eklendi ve 71 views kez görüntülendi.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında, Amasya Belediyesi tarafından Yavuz Sultan Selim Meydanı’nda düzenlenen Ece Mumay Gençlik Konseri, on binlerce Amasyalıya keyifli saatler yaşattı. Kurtuluş Mücadelesi’nin ilk adımının 105. yılına özel düzenlenen bu etkinlikte, Türk Pop müziğinin sevilen sanatçısı Ece Mumay, seslendirdiği birbirinden güzel parçalarla izleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Konsere, Amasya Belediye Başkanı Av. Turgay Sevindi’nin yanı sıra, CHP Amasya İl Başkanı İlker Küp, CHP Merkez İlçe Başkanı Arif Ferahoğlu, Gümüşhacıköy Belediye Başkanı Zehra Özyol ve on binlerce Amasyalı katıldı. Başkan Sevindi, konuşmasında 19 Mayıs Bayramı’nın 105. yıl dönümünü coşkuyla kutladıklarını belirterek şunları söyledi:

“Geleceğimizin umutları, yarınlarımızın aydınlıkları hepinizi canı gönülden sevgiyle selamlıyorum. Biz sizlerle gönül gönüle vermişiz, sevdada buluşmuşuz, aşkta buluşmuşuz gönülden sevmişiz. Güzel sesi ile Ece hanımefendiyi misafir ettiğimiz bu güzel akşamda bu muhteşem kalabalık birlik ve beraberliğimizin en güzel simgesi. Gazi Paşa’mızın şehri olan Amasya’mız için her zaman en güzelini yapmak için mesai harcamaya devam edeceğiz. Etkinliğimizde emeği geçen başta belediyede çalışan mesai arkadaşlarım olmak üzere, güvenliğimizi sağlayan Zabıta ve Polis ekiplerimize yürekten teşekkür ediyorum.”

Ece Mumay, sahne performansı ile izleyicilerin gönlünü fethederken, konser boyunca büyük bir coşku ve heyecan yaşandı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA