SON DAKİKA

Taşova Gazetesi
Kurukafa

AMASYA’DA SIVI YAĞ DEPODA DEĞİL, REYONDA

AMASYA’DA SIVI YAĞ DEPODA DEĞİL, REYONDA
Bu haber 10 Mart 2022 - 10:16 'de eklendi ve 46 views kez görüntülendi.

AMASYA Belediye Başkanı Mehmet Sarı, kentteki marketlerde sıvı yağlarla ilgili stok ve fahiş fiyat konusunda denetim yaptı.

Belediye Zabıta ekiplerinin de katıldığı denetimde Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, marketlerde satılan sıvı yağların fiyatlarını ve stok durumunu denetledi.

‘Fahiş fiyat ve stokçulara fırsat vermiyoruz’
Yaptığı denetimde market sorumlularına ve çalışanlarına konuşan ve fahiş fiyat ve stok durumuyla karşılaştıklarında, çok sert bir şekilde karşılık vereceklerini belirten Başkan Sarı açıklamasında şunları kaydetti;
“Bu vatan bizim, bu millet bizim. Biz hep beraber bir milletiz, bu coğrafyanın insanlarıyız. Fahiş fiyat uygulayanlara, stokçulara fırsat vermememiz gerekiyor. Bu manada sizde bize yardımcı olacaksınız, bu yağları evlerine alıp götürenler, hepimizin akrabası, bu konuda sizi yanlışa düşürmek isteyenler olabilir aman onlara fırsat vermeyin. Hepimiz bu vatanda doğduk, yaşıyoruz ve nimetlerinden faydalanıyoruz” dedi.

‘Marketlerde yağlar mevcut’
Stokçuluk konusunda kentte belli aralıklarla denetimlerin süreceğini, aşırı fiyat hareketliliği ve spekülatif hareketlere fırsat verilmeyeceğini söyleyen Sarı, açıklamasının devamında;

“Biz marketleri denetledik, marketlerimizin hepsinde yağlarımız mevcut, bugün bizzat kendim de birçok markete uğradım, raflarda yağların bulunduğunu, herhangi bir sıkıntı olmadığını yerinde gördüm. Bu konuda Amasya esnafına teşekkür ediyorum. Karaborsa, stokçuluk gibi bu modeller 1970’li yıllardaydı. Fırsatçılara, fahiş fiyata tavrımız sert olur. Çevre il ve ilçelerimizde ‘Bizde yağ sıkıntısı var’ diyenleri Amasya’ya davet ediyoruz. Gelip istedikleri marketten yağlarını uygun fiyattan temin edebilirler” diye konuştu.

Denetimler sırasında alışveriş yapan vatandaşlar Başkan Sarı’ya teşekkür etti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA