SON DAKİKA

Taşova Gazetesi
Kurukafa

VALİ MASATLI SULUOVA TDİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISINA BAŞKANLIK YAPTI

VALİ MASATLI SULUOVA TDİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISINA BAŞKANLIK YAPTI
Bu haber 09 Mart 2022 - 9:59 'de eklendi ve 32 views kez görüntülendi.
Suluova Tarıma Dayalı İhtisas (TDİ) Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti ve Yönetim Kurulu Toplantıları yapıldı. Toplantılara Amasya Valisi Mustafa Masatlı başkanlık yaptı.
Amasya Valisi Mustafa Masatlı, Suluova Tarıma Dayalı İhtisas Besi Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti ve Yönetim Kurulu Toplantılarına başkanlık etti. Toplantılarda Suluova TDİ Besi Organize Sanayi Bölgesi müteşebbis heyeti ve yönetim kurulu üyeleri yer aldı.
Toplantıların açılışında konuşan Amasya Valisi Mustafa Masatlı, “Suluova TDİ Besi Organize Sanayi Bölgesi genişleme alanı bildiğiniz gibi Cumhurbaşkanlığı Yatırım Programında yer almış ve projemize 26 milyon TL kaynak ayrılmıştır.
Genişleme alanımızın süratle faaliyete başlayabilmesi için nazım imar planı, genel imar planı ve üstyapı model planları hazırlanmış ve Tarım ve Orman Bakanlığımıza sunulmuştur. Besi OSB’miz artık daha profesyonel bir anlayışla yönetilmektedir. OSB’miz şuanda kendi alanında Türkiye’nin en büyüğüdür. Genişleme alanının da faaliyete geçmesiyle OSB’miz Avrupa’nın en büyüklerinden biri olacaktır.” ifadelerine yer verdi.
Vali Masatlı’nın konuşmasının ardından toplantıda, Suluova TDİ Besi OSB Denetim Kurulu 4’üncü üç aylık dönem Denetleme Raporu ve 2021 yılı kesin bütçesi, Tarım ve Orman Bakanlığı ile Suluova TDİ Besi OSB tüzel kişiliği arasında imzalanacak kredi sözleşmesi ve TDİ Besi OSB’nin YEKDEM antlaşmaları ile bağlantı antlaşması konuları görüşülerek karara bağlandı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA